Najnovšie recenzie zo sekcie Výcvik psa
Vynikajúca vec na ukludnenie psíka, teda hlavne mladého, ktorý svojím štekotom rušil vkuse všetkých, hlavne susedov. Elektrické impulzy nie sú silné, čiže obojok nie je agresívny ku psíkovi, skôr pes reaguje na pipanie a to ho trochu ukludnuje. Pri najsilnejšej intenzite obojku psík dobre vie , že štekať nesmie, pri nižších intenzitach sem tam zašteká, ale určite nie ako bez obojku. Za mňa určite spokojnosť, obojok zatiaľ plní požadovaný efekt. Tak isto aj na prechádzke psík poslúcha takmer na slovo a nezabieha sa.
Celkové hodnotenie je veľmi dobré, tu platí to porekadlo, že za málo peňazí veľa muziky a to doslova.
Nuxie 2454 Elektronický výcvikový protištekací obojok pre psov
Polacekova Klára
Pridané: 5. októbra 2023
(naposledy upravené 5. októbra 2023)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Chyba uchytenie na voditko
- Obojok funguje ako ma.
- Použili sme ho raz, a stačilo, už to nosí len,, preventívne ".
- Mame kľud aj my aj susedia, prechádzky sa stali oddychom, a nie ustavicim štekanim do ľudí, psov a všetkého okolo, bála som sa ci to neublíži nášmu psíkovi ale nie, na prvý krát to pochopil a to mal zapnuté len zvuk a vibráciu. Ďakujeme
obojok zabral,iba raz moja sučka brechala dlhšie,trochu ju to štíplo a odvtedy stačí ked sa chce rozbrechat (kde nemá),dám jej ho a je ticho,alebo ho stačí už len ukázať
- Funguje, keď je pes sám doma, neobťažuje susedov.
nebol priložený manuál v slovenčine, takže ho neviem použit
- Funguje, havo nebrechal celú noc
- Vodeodolný
- Príliš citlivý mikrofón. Reaguje nielen na brechot, ale aj úplne iné zvuky. Vidno to podľa ledky
- Baterka 9v nie je súčasť balenia
Aby produkt plnil edukativnu funkciu pre psíka, treba správne zvoliť vzdialenosť od psika ako aj silu pristroja, inak to bude psikovy hučat pri akomkolvek inom zvuku, nielen pri jeho brechaní.
- Po zapnutí sa chaoticky sám spúšťa počas prepínania intenzity. Vtedy sa nedá ani vypnúť. Na štekot psa nereaguje vôbec ani pri jednej intenzite nastavenia. Tovar vraciam.
Bohužial nedodané
- Pekný produkt
- ?
V praxi som nevyskúšal
- Pomaha
- Treba castejsie za den vystriekat,co treba....
Praktický pamlskovnik na zavretie aby pamlsky nevypadli von. Lepší ako prvý, ten sa nedá zatvoriť.
- live režim
- navigacia sipkami ku psikovi
- vzdy je zorientovany na sever, takze v lese si musim zorientovat mapu podla kompasu - externeho
- Psík prestal štekať
- Má viacero možností výboju
Obojok veľmi pomohol, psík prestal štekať, ale môj jazvečík musel mať zapnuté elektrické šoky. Štekal a zavíjal ešte viac, keď mal len zvukové upozornenie a vibrácie.
- Dobra velkost
- Dobra kvalita materialov
- Jednoduche ovladanie
- Dobra vydrz baterie obojku
- Dobra vydrz baterie ovladaca
- Rychlost nabojania baterie obojku
- Rychlost nabijania baterie ovladaca
Zatial som nenasiel nevyhody, obojok funguje ako ma, materialy su dostatocne kvalitne.
Jedine vylepsenie by bola dierka na ovladaci, na ktoru sa ovladac da zavesit okolo krku.
PatPet Elektronický výcvikový obojok 301
Pridané: 6. septembra 2023
(naposledy upravené 6. septembra 2023)
Zakúpený v MALL.SK
- Veľmi dobrý
- výborne koriguje pohyb a ťahanie psa
výborne koriguje pohyb a ťahanie psa
halti ohlávka tejto veľkosti sa nedá objednať skoro nikde,je pre psa.krtorý nebol naučený chodiť pri nohe s normálnym obojkom....ťahá ako býk...venčený bol len 10 minút denne s ostnatým obojkom..pes váži 43 kg a udržať ho ináč na voditku je umenie..zachránila som ho pred utratením...pre mňa Halti ohlávka je veľká pomoc
nehlučná a jednoduchá manipulácia + pevné lano
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »