Najnovšie recenzie zo sekcie Výcvik psa
- Výborný produkt
- fajn
- trošku zložitejší navod
- Ovládanie má každé svoje tlačítko, nie je nutnosť nič preklikávať. Ovládač je akurát do ruky a ľahko sa dá skryť do vrecka.
- Zatiaľ žiadne
Produkt ako aj obchod odporúčam
Vrecko super, len šnúrka na zatiahnutie je asi v 3/4 vrecka, takže nedajú sa dať úplne povrch a zatiahnuť... Chýba mi aj karabína, ale pútko je super
- funguje ako má
- Pevné, s vreckami, výborné na výcvik
- Dobrý
Vobec to nefunguje,kludne sa tam vycikala,aj keď bolo to miesto nastriekane.
Objednal som asi 15ks a vsetky su nanic. Zle spravene, cize vobec neplnia svoju funkciu. Tovar vratim alebo vyhodim
xxxxxxxxxxxxxxxx
- Funguje
- Stále rovnaká intenzita impulzu, či je pes suchý alebo mokrý, nie je treba mať vysielačku stále v ruke - pomocná minivysielacka sa dáva na prst, kontakty sa dajú presúvať - nehrozí nekroza, veľká spokojnosť
- Zda sa že funguje tak ako popisane.
- Špeciálna baterka. Uvidime výdrž...
- funkčnosť
- možnosť dokúpiť viac obojkov
Prv som bola veľmi skeptická, celkovo sa mi nepáčil návod, produkt, trvalo viac ako mesiac, kým som sa vôbec "dokopala" do sfunkčnenia ohradníka. Ale keď mi znova ušiel pes (jazvečík, ktorý si nájde aj tú najmenšiu škáru a keď nenájde, tak sa podkope, alebo si prisunie niečo k plotu a považuje tento spôsob slobody za neskutočnú zábavu :))
Začala som ju cvičiť, prv jemná intenzita, zvuk úplne odignorovala, jemné zatrasenie ju postavilo do pozoru, že sa niečo deje, ale tvrdohlavosť zvíťazila, nereagovala na to viac. Jemne sme pridali na intenzite a keď ju viac striaslo, už sa k tej problematickej časti plotu nikdy nepriblížila. Už vždy čaká na obojok, keď ide sama na dvor, do spomenutej časti už nechodí a niekedy zariadenie už ani nezapínam, má pred tým rešpekt. Takže spokojnosť. Môže mať na krku úplne vypnutý obojok a to ju núti poslúchať. Ďalšia fáza je naučiť ju nechodiť do danej zóny bez obojka. To bude dlhšia cesta :).
Maximalne spokojny
- Rychlo zničený
- mäkký a pohodlný zvnútra
- pes si rýchlo naňho zvykol
- Dobrá manipulácia a šikovný do ruky
Pes vobec nereaguje
- Ok
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »