Najnovšie recenzie zo sekcie Výcvik psa
Náš pes je ťažný pes a on si to uvedomuje. No teraz sme boli v Tatrách a bez týchto popruhov by sme ho oveľa ťažšie zvládli a by sme sa oveľa viac narobili.
Mal ich prvýkrát a veľmi pomohli.
Zo začiatku som bola skeptická a mala som výčitky, ale už sa inak nedalo. A som milo prekvapená, zapli sme protištekaciu funkciu, a iné sme ani použiť nemuseli... Ľutujem, že som nekúpila skôr. Ale
- Jednoduchosť
- paci sa mi moznost vybrat ako upozornit psika: zvuk / vibracia / impulz - psik rychlo pochopil ze tvrdohlavostou si uz nic nezmoze a impulz som pouzila asi 3x, uz vie co znamena zvuk, tak reaguje na to…. pomohlo to aj v zahreade na otravne stekanie na susedov…..
- 300 m ako píšu v návode nemá dosah tak cca 150 m
Je to dobrá pomôcka pri výchove psa na poslušnosť s jednoduchou obsluhou. Nebola som ale spokojná s elektrickým impulzom , ktorý vydáva tento obojok. Po 10 dňoch som s tým začala mať problémy a nakoniec ani pri 100 mi to nefungovalo.
Katarína
- Je to este len krátka doba ,uvidime kolko to vydrzi
- Nemam vyhrady
- Malé a vyzerá kvalitne
- Pes reaguje
Ešte. Neviem posúdiť
Dobry
Vysielac som jednoducho namapoval na povodny prijimac. Odolny, spolahlivy s velkym dosahom. Za mna spokojnost.
- neodporúčam ho kupovať cez stránku https://www.elektricky-obojok.sk, fungoval rok a pri reklamácii akumulátora, ktorá je na 3 roky mi ju neuznali. Firma Baliz s.r.o, má hroznú komunikáciu so zákazníkmi a tovar sa mi vrátil viac poškodený, súčiastky hrkajúce v prijímači
Naplnil moje očakávania
- Osvetlenie psa zapínatelné na diaľku
Zatiaľ plná spokojnosť
- Pri potrebe rýchlo upozorniť psíka aj na väčšiu diaľku na chybu, výborný.
Pri voľnom pohybe sa môj Kopov Goran dostal do potýčky s iným psíkom. Po hodení diskov sa psíci zarazili a bolo tak možné ich boj zrušiť. Ďalej, veľmi účinne vyruší pri požieraní nežiadúceho "objavu". Nosím ich na každú vychádzku. Istota je istota. :-)
- Výborný dosah, príjemný zvuk.
- Pri strate píšťalky, je možnosť objednať novú podľa čísla veľký benefit.
Praktické, pevné uchytenie...
Produkt vôbec nefunguje !!!! Zbytočne vyhodené peniaze .
Obojok funguje na 100%. Konečne sa z nášho chronického tuláka stal domáci maznáčik.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »