Najnovšie recenzie zo sekcie Výcvik psa
Follow Dog Floating Aid black L 21
Agnes Mimonova
Pridané: 26. júla 2023
(naposledy upravené 26. júla 2023)
Zakúpený v SNOWBOARD ZEZULA
- Kvalitne materialy aj detaily prakticke a domyslene
- Postroj naozaj funguje. Bol mi doporuceny trenerom. S postrojom je to neporovnatelne. Mam energy pitbulla.
Verne napodobňuje hlas zvierat.
Rýchlosť vybavenia objednávky nad moje očakávanie. Tento obchod môžem len doporučiť.
- Hračka ho baví a na to, že ostatne mu vydzia max 2-3min, tak tento typ hračiek vydží pomerne dlho 10+. Pozn. rasa Amstaff
iTrainer Elektronický neviditeľný plot pre psov 023
Pridané: 20. júla 2023
(naposledy upravené 20. júla 2023)
Zakúpený v Zdravynakup.sk
- Max spokojnost
- vyvážený pomer cena-výkon
- funguje podľa očakávaní
- v pohotovostnom režime treba dávať pozor na náhodné stlačenie ktoréhokoľvek tlačítka a nežiaduce použitie
- funguje super - psích chápe už pri zvukovom signále a lebo vibrácii
- e. výboj sme nepoužili - verím že to ani nebude treba
- škoda že sme ho nemali skôr
- Napodobuje prácu s reálnou zverou
- Vystužené krídla a pevný krk
- Trochu ťažšie sa pre psa uchopuje
- Je až moc pevne vyplnený
- Dobrá viditeľnosť
- Vhodný aj na súš aj do vody
- Ľahká udržiavateľnosť
Dummy je obalený pravou zajačou kožušinou, tj. pochopiteľné že pĺzne, ale treba s tým počítať. Keď pes dummy aportuje, tak ho oslintá a srsť sa na niektorých miestach zlepí dohromady, stačí iba nechať vysušiť a potom prstami vyšuchať. Aport vďaka rukoväti letí ďalej ako ten s klasickou rukoväťou.
- Ľahká udržateľnosť
- Prijateľná cena
- Ideálna hmotnosť pre psa do papuľky
- Dobre sa aportuje aj z vody a je viditeľný aj v tráve
- Rúčka usnadňuje hádzanie
Kupovala som biely dummy, čiže najviditeľnejší pre psa a som maximálne spokojná. Ľahko sa udržuje aj napriek bielej farbe, dobre sa hádže, rýchlo sa vysuší a letí dostatočne ďaleko. Stačí ho po aportovaní vydrhnúť kefôčkou.
- splňuje požiadavky, pomer ceny a funkcie sú OK, rýchle dodanie
splňuje požiadavky, pomer ceny a funkcie sú OK, rýchle dodanie
- Super pomôcka pri výcviku.
odmenovac je na baterky, skoda ze to nie na dobijanie cez USB
- Nefunfuje!
Najlepšia kúpa v živote. Psovi stačí obojok už len ukázať a hneď vie že ma prestať stekať. Nepoužila som ani výboj len vibrácie a zvukové znamenie.
Maly a nenapadny GPS lokator. Treba dokupiť predplatne. Najvyhodnejšie je na 3 roky, ca. 150 Eur.
- Je to zaručene dobrá vec ak pes nechce prestať stekať už pochopil že ako sa veci majú a kedy je to vhodne a kedy vôbec nie.
- Super pomocnik
- Konečne sa psíka odvážim pustiť aj na poli kde je zver. Výboj ⚡som ešte nemusel použiť.
- Samotny obojok nič - moc kvalita.
- Dnes by som pri platil a kúpil úplne vodotesný. Pes pláva pri každej príležitosti.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »