Najnovšie recenzie zo sekcie Výcvik psa
- Pes rýchlo pochopil princíp nestekania, super je možnosť používať aj ako výcvikový obojok. Ľahké ovládanie aj nastavovanie funkcii
- Bodrík hneď zareagoval na vibráciu a prestal štekať.
..spoľahlivo funguje.
- Obojok funguje.
Nie vzdy funguje obojok na prvykrat.
spolu používam s ultrazvukovým odpudzovačom na psov
- Píšťalka celkom tichá nie je.
psik sa naučil neštekať zbytočne
Obojok zabral hneď.Po prvom pínutí psík nereagoval,ale po prvej šľahe prúdom k plotu nechodí.Vrelo odporúčam,ak váš psík preskakuje,alebo podlieza plot .
stačí mu nasadiť obojok a je ako andel, krotký, reaguje hned na hlas bez potreby ppípania vibráci či nedajbože výboja..
- Všetko ok
Na psíka bolo potrebné iba raz vyskúšať el . , odvtedy stačí iba zvuk. Varovanie aj to je mu nepríjemné a bojí sa ho. Ako náhle vidí v ruke ovládač , nemusí mať ani obojok a poslúcha.
- Na našeho psa funguje
Pes prestal ošťávať kolesá na aute.
Stojí to za figu. Pôvodne som myslel, že ak bude fungovať, kúpim si aj výcvikový elektrický obojok. Ale zrejme od svojho zámeru upustím. Vyhodené peniaze...
- vyborna reakcia vyrobcu na otazky
- Výborne funguje
Veľmi spokojná, plní svoj účel, mali sme problémy so štekanim, pomohol zvukový signál, v priebehu 3 dní štekanie sa upravilo. Výcvik s el. signálom sme začali. Vyzerá to sľubne.
- nutnosť výmeny batérie
- Citlivý ovládač
- zatiaľ má účinok
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »