Najnovšie recenzie zo sekcie Výcvik psa
Psík môže voľne behať po dvore, nemusí byť zatvorený, neuteká z dvora. Určite odporúčam.
ešte som nepoužil
Obojok sme kupili pre nasu fenku Slovenskeho cuvaca,ma 40kg a poriadnu srst. Uz v prvy den nasadenia obojku to pochopila. Nastavene mame len vibrovanie a zvuk a nasa fenka dokonale chape,ze nema stekat. Takze super,obojok splnil ocakavanie.
Pes na vodítku velmi ťahal.Nemecký Ovčiak.Po nasadení obojku som bol prekvapený,Pes pekne chodí pri nohe.
Bio-Enzým Stop Pes prírodné odpudzovač psov pre použitie v interiéri aj v exteriéri rozprašovač 500 ml
Boro
Pridané: 19. februára 2024
(naposledy upravené 19. februára 2024)
Zakúpený v Odpudzovače.sk to je ekologický prístup k ochrane domácnosti a firiem.
- Žiaden efekt , príde mi to ako čistá voda
El.obojok pomáha pri výcviku psa ,som spokojný pri privolaní psa zvukovým prípadne vybračným znamením po príchde psa ku mne samozrejme pochvala a odmena .Výboj nepoužívam,sám som ho vyskúšal na sebe.Som spokojný ,neviem ako dlho vydrží remienok nakoľko je z umelej hmoty .
- Nepredstavujte si, že po založení aparátu na krk vášho psíka, ten akoby mávnutím čarovného prútika prestane okamžite brechať, a bude ticho, aby bolo po vašom. To iste nie. Ale pri nežiadúcom štekaní aparát vydávaním akustických signálov, vibrovaním a elektrošokmi odpútava pozornosť psíka a prerušuje jeho nevhodné správanie. Teda psík sa začne zaujímať o to, čo sa deje na jeho krku, preruší štekanie a pátra po tom čo sú to za impulzy, ktoré vnímal na svojom krku a svojimi zmyslami, keď štekal. Aj po krátkodobom používaní si myslím, že je to celkom praktická pomôcka proti neželanému otravnému štekaniu.
Po týždni využívania funkcií aparátu som nezistila žiadne nevýhody.
Vynikajúci pomocník pri prechádzkach lesom. Vzhľadom na to, pre aké psy je obojok učený, by bolo vhodnejšie v sade dodávať kontaktné body 17 a 19 mm, a 12 mm dávať ako možnosť na dokúpenie.
Vyhovuje potrebám
Krátka doba na hodnotenie nákupu
Funguje... trošku slabšia intenzita na skučanie pri brechote funguje dokonale nám pomohol velmi
Pronett XJ4907 Výcvikový obojok kovový ostnatý 60 cm
Pridané: 13. februára 2024
(naposledy upravené 13. februára 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
spokojnosť s výrobkom - pevný, splnil účel
U nás zabral okamžite
Vábnička Nordik Predator 3-pack na predátorov
Pridané: 6. februára 2024
(naposledy upravené 6. februára 2024)
Zakúpený v LOVTEK s.r.o.
Super vabničky len sa na nich treba naučiť vabit
Chce to cvik ale efekt sa dostavil
Patpet 400 pre 1 psa
Pridané: 4. februára 2024
(naposledy upravené 4. februára 2024)
Zakúpený v Elektricke-obojky.sk
- Všetko super
- Jediná nevýhoda je trošku horšie ovládanie na ovládači. Pred týmto obojkom som mal ipets 618 a tam ten ovládač je asi najlepší jakí si len môžte priať, žiaľ ten sa po 2 rokoch pokazil:(
- Takmer dokonalý záznam o polohe psa i psovoda
- Mizerná kvalita offline map ale našťastie sa daju pridať vlastné
- Ĺahka obsluha
Plný svoj ucel
Je nad moje ocakavania
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »